Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Senaste inläggen

Av Helga - 12 juni 2016 16:27


Strejken fortsätter men idag pratar parterna med varandra igen. Jag hoppas på en snar lösning som båda parter blir nöjda med. Händer inget snart måste nog flighter ställas in imorgon också åtminstone halva dagen.

Vad gör jag då?? Jo, jag hade jour idag och detsamma gäller imorgon så vi kan börja jobba igen så fort strejken avbryts.

Jag passar på att laga mat och baka till midsommar. Nåt måste man ju göra.
En del kollegor har fått hjälpa till ute på Arlanda.


#flyg #helga #strejk #matlagning #baka

ANNONS
Av Helga - 11 juni 2016 09:00

Idag skulle jag ha flugit till Grekland men pga strejk bidde det inget.

Jättetråkigt för våra passagerare!

Jag är inte insatt i förhandlingsdetaljerna så det blir ingen kommentar om det. Jag hoppas bara att parterna kommer överens så fort som möjligt.


Sitter du i klistret titta på t ex;

www.sas.se

www.swedavia.se


eller ditt charterbolag

www.apollo.se

www.ving.se

www.airtours.se


     

#helga #resa #flyg #strejk #Grekland

ANNONS
Av Helga - 7 juni 2016 22:48

Det har varit en intensiv arbetsvecka med sena kvällar.Jag hade en ny elev i fyra av de fem dagarna och bl a hade vi ju en charterflygning som jag skrev om senast där vi fick åka hem utan passagerare... Otroligt konstigt och lyxigt!


Grekland i kvällsljus... 

Här sitter jag och fikar på hemvägen medan de unga kollegorna ser på film på sina datorer. Jag hade tagit med mig  jordgubbar vilket var uppskattat. En av kollegorna som var med på mn flygning blev "kidnappad" . Det gick nämligen en till flygning i stort sett samtidigt och den flighten skulle ha fullsatt på hemvägen. Det var därför vår kollega fick gå över och jobba på hemvägen istället för att sitta och ha det gött.. 


Nu är det ledigt igen och idag blev det träning, besök hos mina föräldrar, köp av nya sommarbyxor, hämtning av paket på COOP och hämtning av två nya nattygsbord på MIO.


Imorgon ska jag till en kompis och luncha och det kommer några tjejer till vet jag. Det ska bli kul!


#helga #flyg #charter #jordgubbarAv Helga - 2 juni 2016 09:23

Tack vare ett schemabyte fick jag två extra dagar ledigt den här gången mot att två dagar försvann på min vårsemester. Jag har njutit av de extra dagarna men nu är det dags att dra på "den blå" igen. Även denna gång blir jag handledare till en nyanställd. Fyra dagar ska vi jobba tillsammans innan hon ska checkas ut. Det blir nattpasset alla dagarna med hemkomst runt 02-03 på nätterna...


Sist jag var ute och flög hade jag bl a en charterflygning till Kreta. Flygbolaget har fått en massa charterproduktion i sommar, vilket är bra. Nu har jag en charter i veckan tills jag påbörjar min sommarsemester. Den här veckan blir det en tomflygning hem från en Grekisk ort - detta för att det är första turen och för att det inte finns några resenärer att "plocka hem".


Det är en fantastisk tid på året nu och jag njuter. Igår blev det en långpromenad tidigt på morgonen innan det blev för varmt.


 


Magnolian i full blom...


#helga #flyg #natur #försommar #magnolia

Flyg · Natur · Resor
Av Helga - 31 maj 2016 15:39

Nu har jag farit runt och fixat lite av varje. Bytt en rullgardin mot en mörkläggningsgardin, köpt blommor, blodmjöl, köpt två nya nattygsbord och handdukar.

Sen efter att jag kom hem har jag pysslat i trädgården. Jag har rensat ogräs, planterat en rosmarin som vi fått i present mm. Riktigt mysigt att greja ute när solen skiner men nu är det kaffe och korsord i skuggan som gäller.

Igår var sonen här och vi åt middag tillsammans. Jag fick en fin mini-ros som morsdagspresent. Mini-rosor är så bra eftersom att när den börjar bli trött planterar jag ut den och då får den nytt liv.

#helga #trädgård #inredning #shopping

Av Helga - 29 maj 2016 17:54


Maken och jag tog bilen och for till landet igår. Där bak hade vi vår gamla sängstomme och symaskinen bl a.

Vi håller på att fixa ett sovrum åt oss i vår "nya"  friggebod eftersom det enda sovrum vi haft inne i huset nu är duschrum och toalett. Nu flyttar vi ut vår gamla dubbelsäng från stan och syr gardiner mm och det är faktiskt riktigt roligt. Nästa gång tar vi ut madrasserna eftersom inte allt fick plats samtidigt i bilen.


 

Här en bild från innan friggeboden var helt klar...

 


Vi hann inte gå någon längre promenad på landet men en sväng ner till bryggan blev det för att titta till båten.


 


Nu har vi båda fikat med våra mammor på mors dag. Min familj gick på café och vi var nio personer från 2 - 92 år som dök upp. Mysigt!


#helga #morsdag #sommarstuga #norrtälje #inredning

Av Helga - 26 maj 2016 15:13


Nu känns livet gött. Jag är i Göteborg, som så ofta levererar. Solen skiner och det är mysigt att promenera runt i trädgårdsföreningens park en stund efter mycket flygande. Imorgon blir det en lång dag med bl a en charter flygning till Grekland.

En GI-macka med keso och ägg bl a köpte jag på rosencafeet. Riktigt gott och mysigt!


#helga #Göteborg #trädgård #flyg

Av Helga - 25 maj 2016 19:07


Idag gick vi se solen, värmen och havet i Kroatien. Riktigt fint även om vi bara var på flygplatsen.


Den här bilden tog jag i Kroatien förra året. Min nya blivande purserkollega klarade sig galant och blir nu flygfärdig på fredag.

#helga #Kroatien #resa #flyg

Flyg · Resor

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

Följ bloggen

Följ Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag  med Blogkeen
Följ Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag  med Bloglovin'
62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se