Direktlänk till inlägg 19 oktober 2007
Middagen är avklarad och maken har åkt för att hämta hem dottern från hennes extraträning, med 92-tjejerna, inför ungdoms-SM.
Detta blev det till middag:
Jag gjorde en köttfärslimpa med rosmarin, paprikapulver och persilja i och lade den i en ugnsfast form. Runt den lade jag rotfrukter enligt receptet nedan och lät det stå i varmluftsugnen i 40 minuter. Till det hade vi svampsås (se förra inlägget), sallad och tsatsiki. Mmmm gott!!
Recept på Rotfruktslåda, 2-3 personer (Om du gör grönsakerna separat)
Skala och klyfta 2 potatisar, 2 lökar, 2 palsternackor, 2 morötter och 2 av annan valfri rotfrukt.
Lägg i en ugnsfast form som smorts med olivolja. Krydda med salt, peppar och rosmarin. Ringla över lite flytande honung för extra sötma.
Ställ in i ugnen på 225 grader i ungefär 20 minuter. Servera till kötträtt och /eller en god sallad.
Jag kom att tänka på att min baby (bloggen) fyller 6 månader idag och det ska firas med buller och bång och tårta.
Varsågod att smaka en bit och välkommen tillbaka till min blogg snart!!
Hipp Hipp Hurra !!
Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...