Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Direktlänk till inlägg 29 januari 2013

Berg- och dalbanan...

Av Helga - 29 januari 2013 15:15

Jag är framme på ett hotell igen och mycket hotell blir det.


Jag har ätit kombinerad lunch/fika på ett café med en kollega och sen blev det en snabbrunda på stan. Jag har fortfarande lite julklappspengar kvar från mina föräldrar så jag köpte en fin silverring på REA.


Jag läste ett intressant inlägg på en annan blogg om sättet de flesta av oss bloggar på. Vi förskönar våra liv, våra hem och visar bara det perfekta. Jag håller med om att jag mest bara skriver och visar roliga saker som händer i mitt liv. Dels beror det på att jag inte tror att läsaren vill läsa en massa "eländes elände" och dels beror det på att jag inte vill vara alltför privat i bloggen. Hur gör du i din blogg och vad tycker du om  "perfekta bloggliv"??


Jag har faktiskt visat en del o-perfekta grejer från vårt hem också som t ex massor av tvätt och trasiga maskiner som du kan se på de här bilderna.

 



 



Jag har den senaste tiden varit med om en väldigt jobbig situation i arbetslivet och även en del privata prövningar men det är väl så livet är. Det går upp och det går ner - det gäller bara att hålla i sig när berg-och dalbanan kör så man inte trillar av i farten.


Ps. Kommer du ihåg flygvärdinnan som ramlade ut från den bakre flygplansdörren på ett Ryan air-plan i Göteborg förra våren. Klicka på länken ovan så kommer du till en artikel i GP som berättar om orsaken till olyckan.

 
 
Ingen bild

Anneli

29 januari 2013 15:34

Har ingen egen blogg men gillar att läsa de som är mera "vanliga & mänskliga" hellre än de som är "perfekta". En riktigt bra så kallad kändisblogg tycker jag är Magdalena Graafs, hon delar såväl ups som downs med läsarna!

 
wiper

wiper

29 januari 2013 15:42

Förstår att det blir många hotellnätter. Kul att du fick över lite pengar och kunde köpa dig en ring. Jag vill inte heller bara skriva om jämmer och elände eftersom jag har en utbrändhet bakom mig. Jag berättar inte för mycket i min blogg men visar bilder från hemmet och det är kanske inte så bra. Jag har inget lyx hemma så det ser ut precis som på bilderna och inget förskönat. När jag började blogga så var det meningen att jag skulle skriva mest om film, café och restaurang men det har spårat ur lite ;)Jag kan inte vara ute och uppleva lika mycket som förr på grund av både hälsa och ekonomi och då blir det lite utfyllnad. Livet går verkligen upp och ner men precis som dig så skriver man inte om allt i ens liv i bloggen. Vet dom som gör det. Ibland undrar man vad man håller på med och funderingarna kommer om man skall sluta blogga men sen känns det bättre ett tag. Tack för ditt tänkvärda inlägg som fick igång min tröga hjärna ;))


Jag skall gå in och läsa din länk för den händelsen har jag missat.


Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
skrivmoster

skrivmoster

30 januari 2013 10:49

Jag läste din länk och tycker det var otäckt! Men i stress har man inte helt koll och då kan det hända lite av varje.

Livet går upp och ner ... det har vi märkt den senaste tiden. Jag "ordar" om det men anser inte att jag behöver basunera ut det som offentligt. Vad andra gör är deras sak och förhoppningsvis är man medveten om det. Ha en fin dag i det du gör! Kram!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

 
Åsa

Åsa

9 februari 2013 10:41

Jag tycker det är trist att läsa bloggar som bara frossar i elände. Men samtidigt så är det inte kul att läsa om alla som har det "sååååååå bra". Bättre med verklighet. Lite upp och ner. Som alla har.

Fast samtidigt har jag svårt att blogga när det inte händer nåt eller jag inte är på topp. Har blivit rätt få inlägg det sista. Men det kommer väl. =)

http://wessand.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helga - Söndag 14 jan 14:27

Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...

Av Helga - 20 december 2022 18:33

Här kommer årets uppdatering från mig.   Förra vintern hade vi ju mycket covidrelaterade problem i Sverige fortfarande. Nyårsafton fick vi fira ensamma hemma och inte med våra trevliga vänner. Detta då jag hade flugit med en kollega som konstater...

Av Helga - 6 december 2021 16:08

Här kommer den årliga uppdateringen från mig.    Fortfarande jobbar jag inom flyget och efter en lugn tid, under första delen av pandemin, ökade flygtrafiken och arbetstiden fr o m juni månad. Det känns som att folk reser mycket nu igen, men i oc...

Av Helga - 26 december 2020 16:16


Det börjar bli tradition att jag uppdaterar bloggen en gång kring jul. I övrigt blir det ingenting skrivet här, men min andra blogg "Hillas matprat" lever i maklig takt... Vill du se mina foton kan du kika in på instragram och kontot "hillasfoto". ...

Av Helga - 21 december 2019 14:02


Så har snart ännu ett år passerat och jag tänkte att en uppdatering kunde vara på sin plats...   Året började med en fantastisk resa till Madeira med dottern. En vecka med vandringar och upptäcktsfärder och skönt sommarväder gjorde oss båda gott....

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards