Direktlänk till inlägg 7 februari 2011
Jag är färdigflugen för idag och sitter nu och väntar på dottern som är på väg hem från Gotland. Hon spelade match där igår kväll... mycket får hon vara med om!
Idag när vi flög norrut från Arlanda sa kaptenen i högtalaren att det var - 14 grader i Umeå. Då sa en passagerare direkt;
- Bra, då är det myggfritt iallafall...
**********************************
Jag läser om att svenska folket inte var så benägna att rösta i Melodifestivalen... Jag tror många ledsnat på att rösta i alla program på TV.
Åh, så lite Helgas mathörna...
Kicki undrade om recept på kycklingen som jag lagade i helgen. Jag har inget recept utan kör på känsla...
Så här gjorde jag ungefär;
Skär en skåra i varje kycklingfilé. Blanda tacos-färskost med strimlade soltorkade tomater och bred på det i skåran på varje filé. Salta och peppra kycklingen och linda runt 1-2 parmaskinkaskivor på varje kycklingfilé.
Stek kycklingfiléerna så de får fin färg...
Lägg i en ugnsfast form. Häll över en blandning av grädde, tacos färskost och mer strimlade soltorkade tomater och oljan som blir över i tomatburken. Strö över cocktailtomater som delats itu och sockerärtor/ salladsärtor. Skjuts in i ugnen i 25-30 minuter i 200-225 grader.
Detta är innan kycklingen varit i ugnen...
Har du Facebook?
Om du gillar min blogg kan du gå in i vänstermarginalen och trycka GILLA på Facebook.
Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...