Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Inlägg publicerade under kategorin Sponsrat eller recension

Av Helga - 5 september 2013 09:41


Gillar du att resa?


Gillar du att tävla?


Jag är inblandad i en tävling på supersavertravel.se där det gäller att hitta en bild på olika resebloggar. Vill du vara med eller bara titta vad detta är. Kolla här - hitta resväskan


#tävla #tävling #resor



ANNONS
Av Helga - 7 maj 2013 23:20


Ibland blir jag ombedd att recensera en produkt eller en hemsida och det här är ett sådant inlägg.


Det var inte så längesedan vi bytte från vinterdäck till sommardäck på bilen. Maken lämnade in bilen på en verkstad och de fixade bytet där snabbt och smidigt. Dessvärre var två av våra sommardäck ganska slitna så nu är det nog läge att byta däcken till nästa vårs däckskifte.


Hittills har vi alltid köpt nya däck på en verkstad eller i en  butik ochvi har även fått hjälp att montera på dem på bilen de flesta gångerna. Vi har aldrig köpt däck privat men jag kan tänka mig att det förekommer att folk köper via till exempel Blocket. På Däckia.se kan du hitta rätt däck till just din bilmodell genom att slå in din bils registreringsnummer. Det är viktigt att man har rätt däck till rätt bilmodell och naturligtvis är också kvaliteten på däcken viktig. Du kan även hitta din närmaste verkstad genom att gå in på Däckias hemsida.



ANNONS
Av Helga - 17 april 2013 17:17


Vår son har ju nyligen varit ute på en USA resa och närmare bestämt besökte han staten Texas. Där bor en av sonens bästa vänner sedan snart två år och han går på college på Lamar University. Genom sin idrott har killen fått ett skol- och idrottsstipendium under fyra år.  Inte illa!


På väg till Houston åkte sonen via London och pga ett "klanteri" av mig vid bokningen fick han byta från London City airport till London Heathrow airport. Vi bokade då en mini cab på nätet så transfern fungerade ändå bra och det blev till och med som en liten seightseeing-tur genom Londons centrala delar. På hemvägen skedde flygplansbytet på samma terminal på Heathrow så då var det lättare. Under besöket reste killarna runt en del och bland annat var de i  New Orleans en helg. Massor med fina bilder har vi fått se efter resan.


När jag berättar om killarnas kuskande kommer jag att tänka på när jag själv reste till USA som 20-åring. Jag och en kompis reste runt i landet i tre månader och fick se både Boston, New York, Denver, San Fransisco, San Remo, Las Vegas, Los Angeles och Miami. Vi reste runt med Greyhoundbussar och på många av ställena bodde vi hos folk vi kände men ofta bodde vi också på hotell av skiftande standard. På slutet av resan flög vi till en västindisk ö och där började pengarna sina så smått så vi fick bo på en camping. Vi grillade maten på en enkel eldstad. Ibland fick vi mat av folk som reste hem från campingen eftersom vi bodde där en hel månad. Vi åt även en hel del kokosnötter som fanns att tillgå överallt kring vårt tält. Det svåraste med kokosnötterna var väl att öppna dem. Ja, du vet... "Far jag kan inte få upp min kokosnöt"

 

Jag blir ganska sugen på att resa till USA igen någon gång nu när sonen varit där...


 

Av Helga - 3 april 2013 18:09


Idag är det en något blåsig och mulen dag här i Las Palmas vilket ger mig tid och lust att skriva ett inlägg igen. Vi har gått en lång promenad idag - bort till "gamla stan" , Veqeuta. Där har vi varit inne i saluhallen, sett på fina gamla byggnader, kyrkor och strosat runt på kullerstensgatorna. En fika måste det ju också bli och självklart kan man sitta ute när det är runt 22 grader varmt i luften.


Sen när vi kom hem igen ( vi åkte taxi) blev det två timmar på stranden och det var fantastiskt läckert med stora vågor, stark vind och faktiskt en hel del sol också. Vi var väldigt bleka när vi kom hit så det är bara bra om solen inte skiner så starkt  hela tiden.


Stranden här i Las Palmas, las Canteras, sköts väldigt bra. Det finns möjlighet att slänga sina sopor på många ställen och det går förbi städare då och då som städar upp skräp som flyter in med vågorna. Däremot verkar det inte vara så vanligt med sopsortering här på lägenhetshotellet som hemmavid. Jag gillar att vara noga med sopsorteringen hemma. Vi har fyra stora återvinningspåsar i tvättstugan märkta med texten plast, papper, metall och glas. Sen är det bara att plocka med sig de här påsarna när man åker till affären och slänga soporna i återvinningsbehållarna.


Ibland kan det ju vara så att man har lite större grejer som ska till återvinningen och då har jag fått tips om att man kan anlita t ex circla.se. Bra för miljön och smidigt om man t ex inte har tillgång till bil för att ta sig till återvinningen.


Nåväl... ikväll ska vi gå till en kanonrestaurang några kvarter bort från turiststråket som vi fick tips om i receptionen. Där ska vi äta tapas och kanariska specialiteter. Det ser både jag och min mage fram emot...


   


 




Av Helga - 13 mars 2013 13:15


Ibland blir jag ombedd att skriva om en produkt eller recensera en hemsida i min blogg. Detta är ett sådant inlägg...


När jag fyllde femtio år var det ett av paketen som innehöll en upplevelse. Jag kunde i lugn och ro sitta hemma och läsa om vad det fanns för olika upplevelser man kunde välja bland och sen bokade jag vad jag ville göra. Den gången valde jag att gå till en lokal hudterapeut och där fick jag en skön ansiktsbehandling.


Nu vill jag tipsa om hemsidan Zuperbox där det finns  över 500 aktiviteter och upplevelser att välja på. Man kan köra fina bilar, prova på att åka segway, gå på spökvandring, få massage, flyga i en helikopter och mycket, mycket mer. Skulle jag få en sån här present igen skulle jag gärna gå till en massör och ta en extralång massage. Vad skulle du välja?


Hemsidan är bra struktuerad och lättmanövrerad. Jag skulle säkerligen kunna tänka mig att köpa något hos Zuperbox när vi ska på kalas nästa gång.

Av Helga - 8 december 2012 10:15


Ibland blir jag ombedd att recensera en produkt eller en hemsida och det här inlägget om belysning är ett sådant inlägg.


Advents- och juletiden är här och vi svenskar använder belysning mer än under någon annan tid på året. Idag finns det alternativ till halogenlampor och glödlampor i form av ledlampor. Tyvärr har ledlamporna ofta fått dåligt rykte eftersom de från början var så ljusstarka och för att de var vit/blå i ljuset. På Ljustemas hemsida har man efter en lång tids tester plockat fram ledarmaturer och ledljuskällor med bra ljusstyrka men med ett mer varmvitt sken.


Jag har själv köpt en ljusslinga med ledbelysning som jag har lagt över gardinstången i vardagsrummet. Det ger en mysig stämning så här i adventstid. Slingan köpte jag i butik men jag skulle nog kunna tänka mig att handla belysning på nätet. Ljustema har en enkel och lättmanövrerad hemsida som jag kan tänka mig att använda.


 

Här ser du en bild av min ledslinga. Jag har köpt små pappstjärnor som jag knutit på slingan för att göra det riktigt adventsmysigt...



  

Av Helga - 29 november 2012 10:17


Jag har kommit med i Buzzadors kampanj för Dove Pure & Sensitive kroppslotion. Paketet med prover kommer snart och då ska jag och  mina vänner få testa och se vad vi tycker...


 

Av Helga - 8 november 2012 08:11


Som jag berättat tidigare så händer det att jag blir ombedd att recensera en vara eller en tjänst på min blogg. Efter att ha sett ett avsnitt av Plus, dom handlade om dold reklam, väljer jag att vara öppen med att det just handlar om en recension.


Här handlar det om en nättjänst, euroClinix.se , som specialiserat sig på läkemedel, för problem som kan få personer att känna sig obekväma med att annars söka hjälp. Det går att göra en beställning, få den godkänd av doktorer och paketerad av deras apotek och sedan få hem sin behandling inom 24 timmar.


Nätsidan är särskilt specialiserade på Impotens, preventivmedel, övervikt, tidig utlösning, att sluta röka och könssjukdomar men kan även hjälpa till på en rad andra områden.


Jag anser att sidan är lättillgänglig och lättmanövrerad men jag skulle ända själv föredra att gå till min husläkare för en grundlig undersökning innan jag börjar med någon medicinering. Jag tycker inte att man ska behöva skämmas för någon åkomma inför sin läkare i så fall är det väl mer av bekvämlighetsskäl som man vill handla medicin på nätet.



Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

Följ bloggen

Följ Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag  med Blogkeen
Följ Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag  med Bloglovin'
62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se