Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under maj 2007

Av Helga - 27 maj 2007 17:24

Varför ser det inte ut så här i min trädgård?? Tog dessa bilder under fikastunden med mamma och systrarna i stadens park. Det var kanonväder och härligt! Nu har vi även ätit hos svärmor och jag känner mig mer än mätt.

Av Helga - 27 maj 2007 10:46

Nu ska vi iväg... Dottern ska på en skolutflykt med övernattning. Jag ska till stans stadspark och ska tillsammans med två av systrarna bjuda MOR på kaffestund bland de vackra försommarblommorna. Lite senare åker vi hem till svärmor på middag. Fullt upp idag alltså... Själv har jag blivit uppvaktad med god frukost, trisslotter, rosor, Femina och badsalt. Jättemajsigt!

Av Helga - 27 maj 2007 10:09

Nu har jag planterat pelargonerna, murgrönan och hänglobelian som jag köpte igår. Så här blev det! Det dröjer väl ett tag innan lobelian börjar blomma.

Av Helga - 26 maj 2007 21:53

Till middag var det läge för grillning i det sommarlika vädret. Vi har härlig sol hela eftermiddagen och kvällen på vårt trädäck. Vi grillade fläskkarré och hade ugnsbakade potatishalvor, penslade med olivolja, till. En stor sallad och tzatsiki serverades till detta.


Efter maten blev vi inbjudna till grannarnas altan där vi drack kaffe och senare även lite vin. Myggorna har tydligen också vaknat till (kläckts) i värmen. Nu har vi krupit in i värmen och det är dags för en tv-stund,


Suss gott!!

Av Helga - 26 maj 2007 15:16

Jag skjutsade sonen till en kompis på andra sidan stan. På hemvägen åkte jag och köpte blomster till mor och svärmor. Lite till oss själva blev det också förstås...

Av Helga - 26 maj 2007 11:37

Gnällombudsmannen undrar hur mycket energi det går åt för att rengöra och transportera förpackningar. Jag vill naturligtvis vara miljövänlig och diskar/sköljer och returnerar i stort sett alla min förpackningar, men har någon funderat på kostnaden för kall- och varmvatten samt kostnad för bensin när vi alla ska köra dessa förpackningar till  insamlingsstället?


Jag skulle uppskatta om det fanns fler insamlingsställen och om de låg närmare hemmet.

Av Helga - 26 maj 2007 11:14

Tänk så fint det kan vara så här på försommaren. Jag skulle egentligen jaga ogräset i min trädgård, men blev så sugen att ta några kort på det som blommar i trädgården istället.....

Av Helga - 25 maj 2007 19:57

Dags för TV-kväll med sonen, det är ju bara vi två hemma. Det blir nog ett par fötter stl 46 i knät som ska killas.


Här får du ett kvällscitat att ta till dig eller förkasta...


Jag har lärt mig en hel del i livet! Men också ett och annat!


Ha en riktigt mys-pysig fredagskväll alla bloggarvänner!!

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skapa flashcards