Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under maj 2007

Av Helga - 6 maj 2007 18:20

Den minst kompetente känner sig alltid mest kompetent av alla.

Av Helga - 6 maj 2007 18:17

Man gillar människor som bekräftar att man är på rätt väg, ända tills det visar sig att man gått åt fel håll!

Av Helga - 6 maj 2007 17:57

Nu är jag tillbaka efter dagens flygning och det är som fredagskväll för mig. Jag ska vara ledig i 2 dagar. Hurra!!!! Dagen har varit härlig med många underbara passagerare.

Nu ska jag berätta om hur jag kom över namnet Helga.


När jag var ungefär 10 år tyckte jag det verkade häftigt med ett smeknamn och jag hittade själv på att jag ville kallas Helga. Jag var ganska vild när jag var liten (nu är jag mycket lugn faktiskt, bara lite busig) och jag kom då på att jag skulle trycka upp en alldeles egen T-shirt. Jag tryckte Helga- på framsidan och len på baksidan. VAD BLIR DET??? HELGALEN så klart!


Sedan dess har jag fått många olika smeknamn, särskilt mina syskonbarn har gett mig olika namn, när de som små haft svårt att uttala mitt namn. Exempelvis Nena, Hilla, Hillalena, .... Nu kanske ni kan gissa mitt riktiga namn!?

Av Helga - 6 maj 2007 09:10

Nu sticker jag iväg och flyger ett tag igen. Oxfilén blev jättegod igår - vi grillade den och åt potatisklyftor till.  Dottern kom hem glad efter sina två  och matcher trots en förlust . Sonen är kvar i storstan hela helgen, han är på regionsuttagning. Vi ses kanske till kvällen.

Av Helga - 5 maj 2007 16:53

Okej för att fredagarna kommer tätt, men det är värre att måndagarna gör det.

Av Helga - 5 maj 2007 16:28

Jag tycker det är så spännande och roligt att kompostera. Jag har en kompost på landet och en hemma i stan. Det är full aktivitet i komposterna och det är fantastiskt att få så fin jord alldeles på "egen" hand.


 Ibland tror jag grannarna undrar vad jag egentligen håller på med när jag bara måste gå förbi och sticka ner näsan i komposten. Jag tycker att när komposten fungerar som bäst doftar det ljuvligt! Jaha, jag visste det  - jag är nog inte riktigt frisk, vårdcentralen nästa...


Gubben har klivit upp ur sängen nu och är ute och klipper gräs - ordning och reda!!

Av Helga - 5 maj 2007 15:44

Ja, denna rubrik verkar bli återkommande, det måste ha med min ålder att göra. Blir man månne en surkärring med åren? Nej, men jag har ju faktiskt skrivit en hel del positivt också - vilken tur!


Denna gång vill GnällO ondgöra sig över oss (jag har säkert också gjort det) dumma människor som tvärstannar utanför affärens ingång och samtalar där med de nyligen påträffade vännerna. Jag blir tokig - ingen kan passera varken in eller ut....


Och när man ska kliva av pendeltåget står alla de passagerarna som ska kliva på tåget precis framför dörren på perrongen. Det är ju lysande!

Av Helga - 5 maj 2007 15:00

På tal om miljöarbete och sopförbränning;


När min son var ungefär 4 år pratade vi en del om vart lillasysters bjöjor och annat skräp tog vägen. Vi berättade om hur vi slängde blöjorna i soptunnan och hur de sedan hämtades av "sopgubbarna" för att så småningom brännas vid en anläggning längre bort.


Sonens kommentar var några dagar senare när vi gick förbi vår soptunna:

 - Mamma, sitter det två gubbar i soptunnan och bränner blöjor???



Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards