Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under augusti 2007

Av Helga - 25 augusti 2007 12:44

Sonen har dragit till stan för att träffa några kompisar. Senare mot eftermiddagen ska de hem till en tjej och titta på film med några fler vänner. Jag trodde att grabbarna skulle hit, så nu har vi 7 skivor fläskkarré (tagna ur frysen) att grilla ikväll, men bara 3 personer som ska äta middag här. Hm... det blir lite rester till veckan som kommer då...


Vi har tittat på "Carro" i 7-kampen och hon är en härlig idrottskvinna!!


Nu ska dottern och jag sticka iväg till affären och kompletteringshandla lite. Här blåser det rejält, så idag har nog maken inte kunnat åka ut på sjön för att fiska.

 Här brukar vi åka båt, fiska och njuta av naturen nära vår sommarstuga.

Av Helga - 25 augusti 2007 07:57

Igår var nästan en magisk kväll. Här var varmt till sent på kvällen, så jag satt ute med en ljuslykta tänd och drack grönt té. Undrar om det var den sista sommarkvällen??


Imorse, när jag hade chansen att sova ut, vaknade jag av att fönstret stod och slog av vinden. Här har helt klart skett ett väderomslag i natt.


Ungdomarna sover, morgontidningen är lusläst och nu går jag ner i köket och gör lite frukost och tittar på friidrotts-VM´s reprissändning från nattens tävlingar.


Ett foto från en kvällspromenad;

Av Helga - 24 augusti 2007 23:09

Nu var det längesedan jag bjöd på ett citat, så här kommer ett;


Det finns tre sorters människor;


- de som får saker och ting uträttade

- de som ser vad som uträttas

- de som undrar vad som hände



Over and out!

Av Helga - 24 augusti 2007 19:52

Nu har jag och barnen haft en mysig middagsstund tillsammans. Vi åt hamburgare med diverse tillbehör och ugnsbakade potatishalvor till det. Barnen drack läsk och jag drack lite chardonnay. Maken har åkt ut till "stugan" och är lycklig när han får ta ett kvällsdopp eller fiska därute.


Sonen fick två CD-skivor skickade till sig idag från sin PRAO-plats vid brandkåren i våras. Bilderna var jätteroliga att få se...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Jag har lagt märke till att det börjar bli modernt med broscher igen. Jag letade fram mina gamla broscher som legat bortglömda i smyckesskrinet i säkert 5-10 år. Se här;


Jag sökte lite på nätet och hittade några nya som jag skulle kunna tänka mig;

   

Jag är nog mest förtjust i den sista broschen av de tre.

Av Helga - 24 augusti 2007 12:41

Så där ja, nu har jag redan avverkat 3/4-delar av dagens steg tillsammans med min hurtiga kompis. En kaffe och macka blev det också i trädgården innan hon skulle iväg och jobba på ett gruppboende här i området.


Min väninna berättade en jätterolig grej som hänt en tjejkompis till en av hennes söner. Tjejen var i New York och bodde på hotell och när hon skulle ta hissen upp till sitt rum stod redan en man med sin hund i hissen. Mannen hade mörka glasögon så hon såg inte hans ögon.  När hissen startat sa mannen:


-Sit!! Tjejen räknade med att mannen pratade med sin hund.


Sedan sa mannen ännu en gång med ännu mer bestämd röst:


- SIT!!


Tjejen kände sig lite osäker och rädd, för mannen såg lite otäck ut och hon såg ju inte hans ögon, så hon knixade till lite som att hon skulle sätta sig. Hon insåg snart att han (så klart) talade med hunden och det blev ju lite pinsamt.


Nästa dag när hon skulle betala sin hotellnota var den redan betald och hon fick ett kort från receptionisten där det stod:


You made my day !! Will Smith


Vi skrattade gott åt den här historien - undrar om det är en skröna eller sanning??


Jag måste också berätta att jag är så glad att vi fått biljetter till en konsert med Peter Lemarc i november. Hurra! Jag och maken fick presentkort på Ticnet i vintras när vi fyllde år och det ska vi använda nu.


Av Helga - 24 augusti 2007 08:13

Idag verkar bli en strålande dag här i Mälardalen igen... Synd att sommaren kom så sent bara! Jag som jobbar skifttider har dock tur som kan krama ur det sista av de fina dagarna på min ledighet.


Idag ska jag träffa en kompis, som jag känt sedan gymnasietiden, och vi ska gå en långpromenad. Hon är en riktigt hurtig typ så det blir nog ca 1 timmes snabbmarsch. Samtidigt ska vi avhandla allt som hänt i sommar, så det gäller att ha hyfsad kondis.


Till kvällen åker maken till "stugan". Jag stannar hemma för ungdomarnas skull - de vill vara i stan nu och det tycker jag att man får respektera. De har varit med oss på landet mycket i sommar och nu vill de träffa sina kompisar.


Ännu en bild från en kvällspromenad;

Av Helga - 23 augusti 2007 21:26

Nu har vi kommit hem från träningslandskampen mellan Sveriges dambasket-landslag och Belgien. Sverige vann sensationellt mot redan EM-klara Belgien. Bland de Svenska spelarna syntes några av de spelare som vann VM silver med U19-landslaget.


HEJA SVERIGE!!

Av Helga - 23 augusti 2007 11:46

Jag är tillbaka från köpcentret där jag besökte urmakaren, apoteket, systemet (är väl också ett apotek - eller?) , blomsteraffären och mataffären...


Jag köpte en ny Boll-X som jag ska gå ut och plantera. Här är det fortfarande varmt och skönt väder så strykhögen får allt vänta lite till.

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards