Direktlänk till inlägg 19 maj 2015
Jag är inne i en jourperiod igen och hittills har jag fått flyga mycket. Det var ju två medelhavschartrar i helgen och igår gick färden till Italien. Idag börjar jouren lite senare så vi får se vad det blir. Jag vaknade tidigt så jag har redan lagat middag till ikväll. När vi alla har fullt program är det så skönt att maten är i stort sett klar när vi kommer hem.
På flygningen hem från Grekland i söndags hade vi en specialcharter. Vi flög först ner vanliga resenärer till Skiathos, sen "skuttade" vi över till Kreta utan passagerare. Från Kreta flög vi sen hem ett företags anställda. Vi visste inte att vi skulle ha folk från bara ett och samma företag så vi undrade just varför det inte var några "no Meal" (som vi kallar dem som inte beställt mat på resan), inga child meal (barnmåltider) och ingen prepack (förbeställningspåsar). Alla resenärna var i ungefär samma ålder och hade ungefär samma stil. Lite kul att jag gissade rätt på vad för typ av företag de jobbade på (IT).
Tre av resenärerna kom från den eventbyrå som arrangerat den här och liknande konferensresor. Det tycker jag låter som ett spännande jobb. Säkert hårt arbete men tänk så roligt!
Vi har haft en hel del strul med huset den senaste tiden. Det känns lite som Björn Skifs film "Drömkåken". Garagetaket läcker in och en tegelpanna från huset ramlade ner en natt. Två fönsters kassetter är slut och måste bytas (det blir immigt mellan fönstren och man kan inte få bort det själv). Nu har jag fixat hantverkare som kan hjälpa oss med dessa problem och det känns riktigt skönt!
Jag har lagt upp två recept på rödbetor med chevre i min matblogg, Hillas matprat.
#flyg #helga #resor #charter #rödbetor #jour
Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...