Direktlänk till inlägg 29 december 2014
Idag planerar jag vår uppgift till nyårsafton. Vi ska, som vanligt, på knytkalas med vänner och blir ca 15 personer. Vi ska fixa fördrink, tilltugg och champagne. Det blir tunnbrödsrullar med parma och parmesan, baconlindade dadlar och smördegsstänger med parmesan och sesamfrön. Jag håller också på att baka fler tekakor idag. De passar att äta tillsammans med julskinkan.
Igår hade vi en större middag hemma hos mina föräldrar och vi var tre systrar (av fyra) med familjer som var där, sammanlagt 17 personer. Min uppgift var att göra förrätten och det blev en italiensk delikatesstallrik.
Imorgon ska jag iväg och flyga en sväng och det var väl en tio dagar sen sist nu. Det kan bli lite segt att vakna när jag vant mig vid sovmorgnar. Ska iallafall bli kul att träffa lite kollegor och passagerare igen...
#helga #snurra #italienskt #middag #familj #nyår #fördrink #plock #flyg
Det blir inga fler inlägg här på bloggen (iallafall inte inom överskådlig tid) men kolla gärna in min matblogg Hillas matprat här på bloggplatsen eller min Instagram Hillas foto. ...