Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under december 2012

Av Helga - 4 december 2012 08:30


Idag har dottern sovmorgon så här är lugnt och stilla i huset ännu...


Jag ska göra en runda på stan och se om jag kan hitta några bra julklappar. Det är hög tid att börja fundera på det eftersom jag ska jobba mycket i december. Senare blir det en fika hemma hos mamma och pappa. Jag får ta på mig rejält med kläder eftersom det är mycket kallt ute.


Man kan bli imponerad av kollegorna ibland (ganska ofta). En flygvärd är t ex väldigt duktig och har fixat sin trädgård på ett speciellt sätt. Jag tycker du ska ta dig en titt in i Ulfs asiatiska trädgård.


Igår bokade sonen en resa till USA till påsk. Där ska han hälsa på en av sina bästa vänner som studerar på college. Samtidigt sticker jag och maken till Las Palmas och dottern lär åka till Berlin. Det blir en annorlunda påsk 2013.


 

Av Helga - 3 december 2012 08:08


Ibland får vi "flygande" åka som passagerare på olika flygningar för att transporteras till/från Arlanda. Nyligen skulle jag åka "passiv" (ja, jag vet det låter inte klokt men vi brukar säga så) på en flygning från Åre/Östersund till Arlanda.


Jag råkade höra vad passagerarna på raden bakom sa när planet lyfte...


Kvinnoröst till mansröst;


- Ser du nån älg?


Det lät så kul för en stadsbo som mig men var säkert helt naturligt för en Östersundsbo med jaktintressse.


 


 

Flyg · Humor · Natur
Av Helga - 2 december 2012 11:30


Vilken fin morgon det varit idag. Snön gnistrar därute och här inne är adventsstakarna utplacerade,slingan med  ledlampor är virad runt gardinstången i vardagsrummet, adventsstjärnorna hänger i fönstren, hyacinter och julstjärnor pryder sina platser och jag har bytt gardiner i köket. Resten av julpyntet kommer upp senare närmare jul...


      


Igår firade vi svågern som fyllt jämnt och där bjöds vi på god mat och gott vin. I present från oss fick han ett presentkort på en av Uppsalas bästa fiskrestauranger, Hambergs fisk.


Dottern är i Luleå och spelar två matcher i helgen. Extrajobbet som hon sökte fick hon och hon ska arbeta tre timmar per vecka som simskollärarassistent. Ett perfekt extraknäck för en gymnasielev som inte har så mycket tid över pga sin egen idrott och studier.


Sonen var med oss på festen igår. Han pratade mycket med en familj från Sri Lanka eftersom han förra julen reste till just Sri Lanka. Tänk att jag har en så social son som kan konversera en familj från ett annat land på engelska. Stolt morsa!

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards