Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under maj 2009

Av Helga - 3 maj 2009 10:52


Här är det ganska lugnt idag. Inte fullt så fint väder heller vilket gör att man med gott samvete kan vara inne och städa...


På eftermiddagen kommer svärmor hit och dricker eftermiddagskaffe så baka ska jag också göra. Hoppas det skiner upp lite så vi kan sitta ute på altanen.


Maken är ute och klipper gräset för första gången i år och så ska han tvätta den dammiga bilen. En vanlig vardaglig dag som du hör...


Jag önskar att bilden av oss flygvärdinnor skulle stämma... att vi bara glassar runt, filar naglarna och dricker skumpa hela tiden - det är bättre än att städa ;)


Rösta please - ny månad


www.my-precious-mind.blogspot.com Twitterbloggen


Det är en vacker tid nu...

Av Helga - 2 maj 2009 19:38


Idag har maken och jag varit vid stugan och vi har haft en underbar dag. Tyvärr kunde vi inte stanna kvar över natten eftersom vi har ungar på drift...


Jag packade rejält med godsaker som vi skulle ta med dit ut, men när vi kom fram insåg jag att kylväskan stod kvar hemma på köksbordet. Typiskt!!

Vi for till en grannby och köpte lite av varje i affären så vi skulle klara dagen iallafall.


Vi har varit igång i stort sett hela dagen med att så. Jag sådde ruccola, mangold, plocksallat, dill och persilja. Dessutom har vi tryckt ned sättpotatisen och löken i jorden. Det är så ljuvligt att se hur det gror sedan under försommaren...


Nu blir det ett glas rött, ett eller två eller möjligen tre kex med ost och så kollalalatittilittiTeVe...


Rösta gärna på mig här - ny månad


www.my-precious-mind.blogspot.com Twitterbloggen


Av Helga - 1 maj 2009 17:25


Jag vaknade strax innan alarmet gick på mobilen... typ 03.00 och tänkte att det var skönt att slippa bli väckt av klockan. Konstigt nog har jag kännt mig rätt så pigg ändå hela dagen. Kanske beroende på att vi var ett bra gäng som jobbade idag.


Lite festligt var det allt också att vi på hemvägen hade många av de passagerare som jag var med och flög ned förra veckan. Flera kände igen mig och jag kände igen dem. Kul!


Nu är det hem till altanen som gäller. Ett glas kallt dricka i solen vill jag hinna med innan solen går ner bakom Sjöbloms dass (Nej då, bakom trädtopparna hos grannen menade jag).


Rösta gärna på mig - ny månad


Min nya twitterblogg; www.my-precious-mind.blogspot.com


Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Ovido - Quiz & Flashcards