Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under april 2009

Av Helga - 6 april 2009 17:44


Idag åt vi vår stadigaste måltid mitt på dagen och eftersom vi alla är lediga plockade vi fram grillen för första gången i år. Gissa om det smakade gott!!?? Extra gott blir det ju också när solen skiner på uteplatsen...


Imorgon packar maken och jag en rejäl matsäck och sticker ut till sommarstugan. Vi har inte "öppnat" därute ännu, men vi ska släpa grenar och kvistar som har blåst ned i vinter. Räfsa löv och fika  kommer vi också att göra. Det ska bli mysigt!


Rösta snälla du


En sommarbild från stugan...








Av Helga - 6 april 2009 08:30


Nu börjar sonens Italienresa närma sig. Idag ska vi börja kolla pass, försäkringsnummer, spärrnummer till mobil och kontokort, packning m.m Sonen ska även till naprapaten idag, men som det verkar är ryggen bättre nu. Han har ett träningspass på morgonen idag och då får vi se hur han känner sig efter det.


Alla i familjen är lediga nu och dottern, som haft en intensiv cuphelg, ska bara vila några dagar inför nästa turnering som börjar på torsdag.


Jag ska börja pynta inför påsken. Jag var i skogen och hämtade påskris igår och snart ska lådan från vinden fram med fjädrar, ägg och diverse annat påskpynt. Eftersom båda ungdomarna är på annat håll i påsk ska jag fixa varsitt påskägg till dem redan nu. Något litet som överraskning brukar vara uppskattat. Vi kommer att fira påsk med min familj på långfredagen eftersom vi är bortresta på påskafton...


Rösta snälla du




Av Helga - 5 april 2009 20:38


Idag har också varit en dag i sportens tecken. Vi har tittat på massor av basket och sett allt som hör till. Sorg, glädje, misstag, hjälteinsatser, skratt, grått, kamratskap, ilska, tjurskallighet, tålamod m.m ... Tänk så mycket ungdomarna lär sig av att spela i ett lag.


Det var högtidlig prisutdelning i slutet och som vinnare i cupen stod ett Lettiskt lag som gått obesegrade genom cupen... de var såå bra!!! Två av tjejerna i det laget var ca 1,90 långa. Dem lär vi ser mer av i landslagssammanhang framöver.


Rösta snälla du

Av Helga - 4 april 2009 22:15


Idag har jag varit en riktig sportmamma som skjutsat, lagat mat, peppat och hejat på under och mellan matcherna...


...mera matcher imorgon...


Det blir tidigt start imorgon bitti så nu borde vi slänga oss i säng så fort som möjligt.


Natti natti!



Åh så kan du väl rösta också



Av Helga - 4 april 2009 11:32


Idag är ännu en ljuvlig dag...


Jag är hemma mellan två matcher i cupen som dottern spelar. För ovanlighetens skull är det spel på hemmaplan och vi gästas av lag från hela Sverige och flera lag från de forna öststaterna. Spännande!


Vi började beskära äppelträdet igår och det ska vi göra klart idag. Vi ska sitta i solen och njuta lite också :)


Vad man blir glad av värmen och ljuset!


Rösta snälla du


Så här fint blir det så småningom...

Av Helga - 3 april 2009 08:13


Tänk så mycket lättare livet känns nu när det är vår i luften...


Igår blev en ganska fullspäckad dag. Jag träffade min bästa väninna i närheten av hennes nya affär. Hon ska starta eget och har köpt en liten butikslokal. Hon har inte tillträtt ännu så vi kikade bara in genom skyltfönstren. Där ska senare säljas hennes kermik, tavlor av en annan konstnär och lite annat smått och gott.


Vi gick vidare till ett café med uteplatser. Där satt vi med vår lunch och solen fullkomligt gassade - vilken fantastisk känsla. Vid ett bord alldeles intill satt även Ulla Skoog och njöt av det fina vädret.


På kvällen kom en gammal vän och makens bror på middag. Vännen bor i en annan stad och var på genomresa... Det var riktigt kul att träffas igen och tiden gick fort. Ungdomarna blev väldigt glada då han hade med sig varsitt påskägg till dem.


Idag ska jag ta det lite lugnare... jag ska åka till stan igen eftersom jag inte hade tid att fixa ärenden igår. Jag ska bl a växla pengar till sonen som snart åker till Italien med sitt lag. Tyvärr har sonen haft en del problem med sin rygg den senaste tiden. Han var till en naprapat förra veckan och han har fått en ny tid på måndag. Vi får hoppas att han kan spela i turneringen... just nu känns det tveksamt. Hur som helst ska han med på resan och killarna ska bo i familjer - det kommer nog att bli väldigt spännande!


Rösta snälla du


Av Helga - 2 april 2009 08:12


Nu har min ledighet för påsken börjat och jag lovar att njuta av varje stund (ska verkligen försöka iaf). Igår eftermiddag satt jag ute en stund i solen och "gosh" vad det var underbart - jag har saknat dig Mrs Sun...


För att verkligen försäkra mig om mera träffar med solen har jag bokat en resa till Grekland i sommar och jag och ungdomarna åker själva den här gången. Nu har vi något att se fram emot - Härligt! Igår satt vi och letade på nätet efter bilder och sidor som beskriver resmålet. Det är halva nöjet med att resa. Idag ska jag se om jag hittar någon bok/resguide när jag åker till stan.




Idag blir det lunch med min bästa väninna. Hon ska starta eget företag snart och har massor på gång. Det ska bli kul att höra mer om det. Till middagen kommer en gammal vän, som bor på annan ort, över på middag. Det blir en kort träff, men det ska bli jättekul att ses igen!


Rösta gärna här - ny månad

Av Helga - 1 april 2009 10:51


Jag landade sent igår kväll i en nordlig svensk stad och fick lägga huvudet på kudden på hotellrummet i ca 5 1/2 timme innan det var dags att kliva upp och dra på uniformen igen. Efter en sådan kort vila går vi hem direkt efter ankomsten till Arlanda och det känns bra eftersom man några timmar senare brukar kunna känna sig rätt så tom i bollen.


Redan kl. 09.00 var jag på dotterns skola för ett utvecklingssamtal. Jag tror inte många föräldrar är på hemväg från jobbet redan vid den tiden ;)


På tåget uppförde jag mig som "Superman" och svidade om inne på toaletten för att slippa komma till en högstadieskola med flygvärdinneuniformen på.


Har du blivit lurad idag då? Det har antagligen jag eftersom jag inte märkt något ännu :)


Kabinchefen lurade kaptenen på flighten imorse och sa att vi redan fått planet tankat när han kom ombord. Han tittade på bränslemätaren och blev nästan arg när han såg att det var allt för lite bränsle i tanken. Det var förlösande när orden April, april kom ur kabinchefens mun...


Ny månad - jag behöver din röst


Ännu en bild från en promenad i Göteborgs hamnområde...

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skapa flashcards