Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under december 2008

Av Helga - 3 december 2008 08:25


Igår kom jag hem innan familjen lagt sig och hann prata med alla och ta en kopp te innan sängen. Det är mycket mysigare än de gånger jag får smyga in och krypa ned i min bädd tyst, tyst  för att inte störa. Idag ska jag också iväg på en flygsväng men sedan är det ledigt igen några dagar...


Nya artister har presenterats inför 2009 års melodifestival... den mest intressanta artisten "so far" tycker jag är Micke Rickfors. De andra känns lite mellanmjölk ;)


Kul också att Jonas Jacobsson fick SvD´s Bragdguld - Grattis!! Du är nu historisk!!


Tillägg kl. 10.05: Jag är ruggigt stolt över att ha fått en utmärkelse av Singo ...

Alla mina läsare och de bloggar jag läser är värda en AWARD!!! Jag vill dock ge en extra knuff till Vimmelmamman  som kämpar med sjukdom och vardagsliv - jag rekommenderar dig att läsa hennes blogg.


Dottern har spelat en låt ofta och nu har den verkligen fastnat i min hjärna. En underbar version av en klassisker - se och lyssna här;


Rösta gärna genom att klicka här


ANNONS
Av Helga - 2 december 2008 12:26


Det skulle vara roligt om du ville välkomna en bloggare hit till Blogga gratis genom att gå in på hans sida. Jag har följt hans blogg ett tag på Metro.se, men nu verkar han vara på väg över till oss. Titta in här hos tomten


Rösta gärna på mig här


Kolla in den här killen på videon också - det där borde jag lära mig i mitt nästa liv ;)

ANNONS
Av Helga - 2 december 2008 08:12


Innan jag åkte ut till Arlanda igår eftermiddag gick jag tillbaka till Clas Ohlssons med boklamporna och det var inga som helst problem att få tillbaka pengarna. Det blev en ganska lugn arbetskväll med fyra upp- och nedstigningar i mörkret. Vi i besättningen började gäspa redan i början av arbetsdagen - det kändes som midnatt vid 16-tiden ;)


Precis innan jag skulle börja mitt pass ringde mobilen och det var en av dotterns lärare på skolan. Hon började med att fråga om jag hört av dottern ännu. Jag var ju inte hemma och svarade: - Nej (Nu började jag bli lite orolig).


Sedan började hon långsamt berätta att dottern gått med en annan flicka............. (mina tankar for runt i huvudet om alla dumheter min dotter skulle ha kunnat hitta på)........ till akuten.... (nya tankar far runt) eftersom den andra flickan eventuellt hade brutit ett finger och behövde röntgas. Puh!!!


Tänk så många tankar som far runt i ens huvud vid ett sådant här samtal från skolan. Allt var ju bara bra och min dotter hade varit en schysst kompis. Skönt!  Flickans finger visade sig bara vara stukat så det var ju ingen stor skada skedd.


Rösta gärna genom att klicka här


De här handmålade värmeljusen fick jag av syrran. Det målade området flyter ovanpå stearinet ända tills ljuset brunnit ut...

Av Helga - 1 december 2008 11:25


Jag tyckte att jag hittade en så bra julklapp till mina föräldrar och köpte en varsin till dem och en till mig själv...


En boklampa från Clas Ohlsson som man kan fälla ut och så sätter man fast den på bokens pärm. Den skulle lysa upp så pass att man kunde läsa trots att det är mörkt i rummet så man inte stör någon annan.


Tyvärr "Classes" det här blir ingen strålande reklam för er. Eftersom jag provade den lampan som jag köpt till mig själv kan jag berätta att lampan lyser upp för lite - man ser ju inte att läsa. Dessutom fungerade lampan bara en gång (!) - det är ju inte lysande direkt!! Nej, jag får gå tillbaka med alla tre lamporna och be om pengarna i retur.


Ps. Jag har lagt till en ikon på min sida från Bloglovin och som du ser har jag hela 2 prenumeranter. Jag vet inte vilka ni är men är glad att några vill läsa min blogg regelbundet. Vill du också prenumerera på min blogg? Klicka på ikonen... Ds.


Rösta gärna på min blogg här

Av Helga - 1 december 2008 08:08


Min lillasyster och hennes dotter kom upp på fredagen och vi började helgen med att äta gott tillsammans med familjen. Mamma, pappa, mina systrar och syskonbarn. Alla hade lagat något och det blev en god middag.


På lördagsmorgonen stack sedan jag, dottern, min yngsta syster och hennes dotter med tåg till stiftsgården. Det är en resa på ca 2-3 timmar. Vi hade med oss lussebullar och kaffe som vi kunde mysa till det med under resan.


Väl framme var det ett digert program med aktiviteteter främst för ungdomarna som ska konfirmeras och de fick tillfälle att träffa varandra. Det blir hela 34 ungdomar som ska gå på lägret i sommar. Mellan programpunkterna var det mat eller fika - det kändes verkligen lyxigt att gå till dukat bord och bara njuta. Dottern verkar nöjd efter helgen och ser fram emot sommarens läger.


Jag tyckte också det var mysigt att vara vid stiftsgården. Mina föräldrar gifte sig i kyrkan på 50-talet så vår familj har en lång tradition vid det här stället.


Jag tänkte på det här med ödet igen (jag skrev om det i ett tidigare inlägg). Visst händer det att folk blir sjuka ombord när vi inte har "turen" på vår sida också... det är bara så mycket härligare att se de tillfällen när allt stämmer och när det går oväntat bra trots allvarliga händelser ombord.


Citat; Ödets lotter faller inte bara olika - en del kommer inte ens med i dragningen. Stig Johansson

Rösta gärna på mig här
Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

Följ bloggen

Följ Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag  med Blogkeen
Följ Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag  med Bloglovin'
62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se