Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under maj 2008

Av Helga - 13 maj 2008 08:18


Nu är jag ledig några dagar och det ska bli skönt...


Ikväll ska jag och ungdomarna åka ut till sommarstugan. Sonen ska först på ett spelarmöte med sitt lag och sedan sticker vi så fort vi någonsin kan. Anledningen till att vi åker ut så här mitt i veckan är att båda ungdomarna har operation dagsverke och de ska få arbetsuppgifter därute,  bl a ska fönstren putsas. Vi ska hinna "bara-vara" också - det ska bli mysigt!!



Sonen har mycket kul på gång nu inför skolavslutningen. Han går ju ut grundskolan i år och det ska bli studiebesök i storstan, skolresa och skolbal innan terminen är slut. Skolbal i nian verkar vara en ny fluga, när jag var ung firades endast studenten med baler, men roligt blir det säkert och fest är de värda!!

Rösta?

Av Helga - 12 maj 2008 08:14


Jag fick rätt om att det var betydligt bättre väder här hemma än vad det var på vår sydeuropeiska destination igår. Därnere var det bara ca 17 grader och tunga regnskyar. Idag har vädret slagit om rejält även här och det känns mycket kyligare i luften...


Jag kom hem sent igår natt och det var trögt att vakna imorse men när maken kom in i sovrummet och sa att han hade en fästing i baken blev det fart på mig. Upp och leta rätt på bästa pincetten och ett par läsglasögon för att se den lilla rackaren. Bort, bort, bort från älsklingens rumpa!!!


Vi har en hel del fästingar på landet - tyvärr!!!


Här får du tips om hur de ska tas bort; http://www.vardguiden.se/Article.asp?Articleid=4283


Rösta?


Här skulle jag haft

en bild på en fästing

men NEJ de är för

ÄCKLIGA!!!

Av Helga - 11 maj 2008 12:27


Jag har gått en promenad på förmiddagen och det var på gränsen till för varmt för en promenad trots att jag gick iväg relativt tidigt. Sådana här underbara dagar ska man helst vara vid en sjö eller vid havet... Jag menar inte att klaga på vädret - tvärtom. Jag menar bara att det var väl varmt för motion idag.


Nu ska jag strax iväg och jobba igen och idag bär det av söderöver i Europa. Det kan nog knappast vara så mycket varmare där än här hemma?? Jag har tittat på bokningssiffrorna och det är många som ska följa med oss både ditom och hemom. Nu ska det bli dödsskönt att dra på sig nylonstrumporna ;)


Rösta?


Finns det något finare?...



Av Helga - 10 maj 2008 20:58


Det är en fantastisk försommarkväll och jag har just kommit hem från Arlanda. Det passade inte riktigt med bytet från tåg till buss så jag fick ta en buss som stannar en bit hemifrån men ack så skön den promenaden var och vilka dofter jag möttes av...


Jag blir alldeles ensam hemma denna pingstafton eftersom maken och dottern är på landet och eftersom sonen sover över hos en kompis. Jag ska ta fram något gott nu och sedan blir det "filmtajm". Min bäste väns bröllop heter visst filmen och en romantisk komedi det är precis vad jag känner för just nu... lite trött som jag är.


Rösta?


Nu blommar äppelträdet...



Av Helga - 10 maj 2008 09:53


Idag får vi dela på oss. Maken och dottern åker ut till landet i det fina vädret. Sonen ska träffa en kompis här hemma och jag ska jobba... Jag börjar först på eftermiddagen så jag ska hinna njuta av den soliga dagen lite innan arbetet kallar.


Gårdagens mest typiska var när en herre bad om en kudde strax efter start. Jag går fram och hämtar en kudde som finns i främre delen av planet. När jag kommer tillbaka till herren med kudden vill hans fru också ha en kudde!!


Det här ska ni veta är ett väldigt vanligt fenomen i ett flygplan - jag måste lära mig att börja fråga alla i närheten om någon annan också vill ha en kudde, en filt, en drink eller en tidning innan jag går.


Service ingår ju såklart i mitt jobb och så samlar jag ju steg nu så då är väl allt bara bra :)


Rösta?



Av Helga - 9 maj 2008 13:20


Vitsipporna sjunger nog på sista versen nu...


Jag passade på att njuta lite extra av den här skogsbacken idag med en kopp kaffe, en smörgås och en massa fågelkvitter - det var underbart!


Rösta?

Av Helga - 9 maj 2008 08:33


Jag kom hem sent igår efter att ha flugit omkring i riket...


Idag börjar jag jobba på eftermiddagen igen och det känns ju hur bra som helst att få förmiddagen fri när det är så fantastiskt väder. Jag ska snarast ge mig av ut och gå en redig promenad. Jag tar med mig en kaffetermos idag och sätter mig på någon vacker plats och njuter av solen, fågelkvittret och naturen.


När jag kommer hem igen ska jag sätta in foton i ett album. Jag har framkallat mina digitalfoton till papperskopior eftersom jag älskar att titta på kort i fotoalbum fortfarande.


Det här veckoslutet kan vi inte åka till stugan eftersom jag ska arbeta hela helgen. Maken och ungdomarna kanske åker ut en sväng?? Vi får se...


Rösta?


 Den här årstiden längtar jag alltid ut till landet...

Av Helga - 8 maj 2008 18:23


Det finns så mycket elände i nyhetsflödet...


... här är som kontrast en söt historia om kärlek via flaskpost...


http://www.expressen.se/sex/1.1150669/inger-och-ken-blev-kara-via-flaskpost



Rösta?


Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skapa flashcards