Snurra du min värld- flygvärdinnans vardag

Alla inlägg under april 2008

Av Helga - 8 april 2008 09:43


Idag blir en gångar- och fikardag...


Först har jag varit på sonens utvecklingssamtal och gått hem från skolan nu på morgonen och strax ska jag ut med min promenadkompis. Här är kylslaget idag så det gäller att ta på sig varma kläder.


På eftermiddagen kommer min gamla kompis från skoltiden hit och vi ska också fika för att fira att hennes vikariat är slut. Hon trivdes aldrig på det jobbet och njuter nu i fulla drag av sin "time-out"-termin då hon ska fundera över sin framtid som lärare.


Nej nu ska stegräknaren få jobba :)

Rösta?


Det här är en mysig restaurang som vi besökt någon gång - den ligger intill Fyrisån i Uppsala...

Av Helga - 7 april 2008 22:13


Imorgon börjar dagen med ett utvecklingssamtal på sonens skola och därefter ska jag träffa en promenadkompis och gissa vad vi ska göra??




UT OCH GÅ förstås... kanske får vi en fika efteråt!?



Rösta?


Av Helga - 7 april 2008 18:10


Jag kom hem när det började närma sig middagstid och träffade dottern vid bussen inne i stan... sedan har det varit fullt kör med läxor, promenad och mat. Nu har både ungdomarna stuckit iväg på sina träningar. Dotterns lag skulle få besök av en förbundstränare idag och det såg hon fram emot :)


Flygningar kan verkligen vara olika upptäckte jag imorse... dels hade vi ju mannen som skulle på toan (se förra inlägget) på min första flygning och dels verkade det vara flera väldigt ovana resenärer med ombord.


Innan start ska vi ju kontrollera att passagerarna har följt de instruktioner som vi ger över högtalarsystemet men trots våra förmaningar var det många nedfällda stolsryggar och bord, samtal i telefoner, musiklyssnande på MP3-spelare, SMS:ande och stora bagage i stolarna. Är det måhända nonchalans???


På returflygningen var allt perfekt, alla visste hur det ska vara, inga konstigheter "what so ever". Det är kanske det som är charmen med mitt jobb - det är aldrig lika från flygning till flygning...


Rösta?

Av Helga - 7 april 2008 09:49


Jag somnade ovaggad igår kväll... Jag steg upp i ottan och har redan avverkat min första flygning.


Dagens första och längsta skratt kom när en passagerare kom till främre galley och försökte öppna ett skåp där vi har nödutrustning. Han trodde att han var på väg in på toaletten. Då gällde det att dra för draperiet innan fnisset ville välla fram :)


Rösta?

Av Helga - 6 april 2008 20:43


Jag körde bil till jobbet idag för att komma hem snabbt efteråt eftersom både sonen och dottern skulle spela hemmamatcher i matchlokalen. Dotterns lag stod även för hallvärdsskapet i helgen och vår familj hade ansvaret tillsammans med en annan familj på det sista kioskpasset.


Nu är jag rejält trött i ögat och ska knyta mig tidigt ikväll. Imorgon ska jag iväg i ottan igen så det gäller att få några vettiga timmars sömn nu inatt och sedan är jag nog "fit for fight" igen :)


Vi fick ett mail idag från mina föräldrar som är i Australien hos min ena storasyster. De ska snart starta resan hemåt igen och det ska bli kul att höra mer om hur de haft det under sin månadslånga resa.


Natti natti kära du!

Rösta?

Av Helga - 6 april 2008 08:32


Det var en fantastiskt tillställning vi var på igår...


Fördrink i ett hus, middag med dans i ett annat, hundrafem gäster, god mat, massor med fina och roliga tal, sång, presenter, dans till ett band med blås - jag skulle kunna berätta hur mycket som helst men avslutar med att konstatera att jubilaren bjöd på en hejdundrande fest. TACK!!


Dottern var duktig och klarade sig ensam hemma eftersom sonen sov över hos sin bästa kompis. Lite pizza och godis fick hon köpa när hon "barnvaktade" sig själv :)


Det enda som var synd kring festen är att jag redan är på jobbet men sånt är livet - det är bara att försöka ha kul ändå och ta det lugnt med go´varorna...

Rösta?


Av Helga - 5 april 2008 14:51


Det blev en tidig start idag då jag och några andra föräldrar skulle skjutsa sonens lag till storstan för att spela match. Det är riktigt härligt vårväder här idag så en svettig sporthall var väl inte det bästa alternativet egentligen. Hur som helst nu är det dags att göra sig fin inför festen... det är en god vän som fyller jämna år och det ska firas i glada vänners lag!!! Det ska visst komma ett hundratal gäster och det blir säkerligen jättetrevligt :)


Ha en skön lördag!

Rösta bloggregistret?


 Vilka coola björkar jag fick syn på ...



Av Helga - 4 april 2008 20:42


Ännu en arbetsdag  är till ända och imorgon är det ledigt, ledigt, ledigt...


Jag ska köra grabbar till match i storstan på förmiddagen och på kvällen är vi bortbjudna på baluns. Det ska bli trevligt och kanske får man svänga sina lurviga lite!?


Ha en fin kväll!

Rösta?

Presentation

snurra.helga@gmail.com

Translate

62 besvarade frågor
Blogglista.se
BloggRegistret.se

Senaste inläggen

Om jobbet...

 

Mitt hem...

 

 

Resor...

 

Humor

 

Min familj...

 

Trädgård...

 

Matlagning...

 

Tidigare år

Kategorier

Skriv recensioner, tjäna pengar

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Top Blog Area

Var kommer besökaren ifrån?

Google Analytics

RSS

Buzzador

Blogg Topplista

Blogg100

”Blogg100

Skapa flashcards